Logo

Hvidløg bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De bagte hvidløg kan spises til fisk eller kød eller for sig selv med en salat, måske af tomater og røget bacon. For nogle vil det være en prøvelse at spise, andre vil elske det. Prøv det og døm selv.

 

 

 

4 hele hvidløg
olivenolie

Bag den eventuelt med lidt frisk timian som på billedet. Det giver lige et ekstra tvist.


Køb de friskeste hvidløg der kan opdrives. Halver dem og dryp med lidt olivenolie. Vi taler om små dråber. Bag ved 180º i 30 minutter. De halve hvidløgsfed vil være til at pille ud af skallerne med en gaffel.

 

Bag den eventuelt med lidt frisk timian som på billedet. Det giver lige et ekstra tvist.


For mange vil det være en prøvelse at spise det. Nogle vil trække på skulderen og tænke "hvorfor det?". Der er dem med fordommene, og så er der dem der elsker det. De bagte hvidløg kan spises til fisk eller kød eller for sig selv med en salat, måske af tomater og røget bacon. Det smager godt og er vistnok sundt også.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her