Logo

Hvidkålssalat med bananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ hvidkålshoved
salt
1 liter vand
2 bananer
saft af 1 citron
2 appelsiner
2 spsk rosiner

Marinaden:
2 spsk olie
1 spsk honning
saft af ½ appelsin

Desuden: 1 appelsin

Skyl hvidkålen og træl bladene løs.
Kog dem 5 minutter i letsaltet vand, tag dem op oglad dem dryppe af.
Skræl bananerne og skær dem i skriver.
Læg dem i en skål og dryp citronsaft over.
Skær hvidkål i strimler.
Skær appelsinerne i små terninger.
Bland hvidkål, bananer, appelsiner og rosiner i en skål.
Rør olie, honning, appelsinsaft, salt og hvid peber sammen.
Smag marinaden til og hæld den over salaten som bør trække ca. 30 minutter i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her