Logo

Hvidkål-pæreråkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g fint snittet hvidkål
100 g pære i små tern
75 g fint snittet bladselleri

Dressing:
1 ¼ dl tykmælk eller yoghurt
½ spsk honning
1 spsk citronsaft
¼ tsk citronskal
1 spsk frisk timian
½ tsk gurkemeje

Rør dressingen sammen, og smag den til.
Vend grønsager og frugt grundigt i dressingen.
Råkosten må gerne trække lidt inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her