Logo

Hvedebrød med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g margarine
3 dl mælk
25 g gær
1 pisket æg
2 ½ spsk sukker
¼ tsk salt
600 g hvedemel

Fyld:
1 dl rosiner
½ dl sukat
1 tsk kardemomme

æg til pensling
1 spsk sukker

Margarinen smeltes og mælken hældes i.
Hæld det over i en skål og vent til temperaturen er under 37ºC. Gæren røres ud. Æg, sukker og salt tilsættes.
Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig. Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 minutter.
Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm.
Fyldes fordeles på dejen og dejen rulles sammen fra langsiden.
Enderne foldes ind og brødet efterhæver i ca. 30 minutter.
Brødet pensles med æg og drysse med sukker.
Bages ved 200ºC i ca. 40 minutter på midterste ribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her