Logo

Hvalsoes Pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bdt basilikum
4 fed hvidløg
1 tsk salt
100 g pinjekerner
3 dl parmesanost
1 dl olivenolie
1 dl vand
 
Knus basilikum og hvidløg i en morter, eller en foodprocessor.
Salt og pinjekerner knuses med og osten røres i.
Rør olien i lidt af gangen og tilsæt vand og peber.
Tilsæt evt. lidt olie, for at få konsistensen som rørt smør.
Lad pestoen hvile et par timer i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her