Logo

Hjemmelavet tomatpuré - krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg fuldmodne tomater
1 spsk olivenolie
8 kviste frisk timian
3 fed hvidløg
2 laurbærblade
10 g salt
15 g sukker
4 knuste sorte peberkorn
½ dl eddike
2 tsk Atamon
 
Skyl og tør tomaterne godt og skær dem i mindre stykker.
Kom dem i en gryde med de øvrige ingredienser bortset fra Atamon, og lad dem koge sagte under låg i 40 min.
Rør af og til, så de ikke brænder på.
Fjern laurbærblade og timianstilke, og passer blandingen igennem en sigte.
Kommes i en gryde og reduceres til ⅔.
Fjernes fra varmen, hvorefter Atamonen røres i.
Pureen kommes på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 5.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her