Logo

Hjemmelavet Italiensk Pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 bdt Basilikum
2 fed hvidløg
1 Pose Pinjekerner
Jomfru Olivenolie

Pil Basilikumbladene af og læg dem ned i blenderen, sammen med ¾ del af pinjekernerne, de 2 fed Hvidløg samt en lille del af olien og blend dette i 10-15 min så det bliver en grøn masse.
Tilsæt lidt efter lidt mere olie det hele skal være en flydende masse ikke alt for tyk.
Stil det herefter i køleskab så det bliver ligesom en slags blød Pasta.
Tips: Dette smager godt blandet med kogt pasta drysset med parmasanost, kan sagtens spises som aftensmad

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her