Logo

Hannes blomkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 blomkål
4 dl cremefraiche
1 ½ dl hakket persille
salt, hvid peber
 
Blomkålen vaskes og skæres ud i små buketter.
cremefraiche blandes med den hakkede persille.
Blomkålen vendes i.
Må gerne trække et par timer inden serveringen.
Tips: Rester af salaten smager også godt dagen efter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her