Bund:
125 g hvedemel
50 g grahamsmel
2 spsk smør
1 dl vand
Fyld:
2 gulerødder
2 løg
2 spsk olie
1 spsk sojasauce
½ dl vand
1 tsk oregano
1 tsk frisk hakket dild
Ostefyld:
100 g fetaost
2 æg
1 dl mælk
½ revet muskatnød
Saml ingredienserne til tærtebunden i en skål.
Tryk dejen ned i en smurt tærteform (22 cm i diameter).
Forbag den 10 minutter i en 200°C varm ovn på næstnederste rille.
Skræl eller skrab gulerødder og skræl løg og skær dem i små stykker.
Varm olie og sojasauce i en gryde og svits grønsagerne heri.
Tilsæt vand og krydderier.
Lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Fordel blandingen på den forbagte tærtebund.
Mos fetaosten med en gaffel.
Kom den i en skål og pisk æg, mælk og muskatnød sammen med osten.
Hæld osteblandingen over grønsagsfyldet og bag tærten yderligere 30
minutter ved 200°C.
Pynt evt. den bagte tærte med friskhakket persille.