Logo

Grillede porrer med sommertrøffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede porrer med sommertrøffel

Brug direkte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

4 porrer

saft af ½ citron

2 spsk trøffelolie

4 spsk olivenolie

havsalt og peber

lidt frisk sommertrøffel, ca. 25 g

 

Skær top og bund af porrerne.

Skyl dem under koldt vand,

Læg porrerne på grillen og læg låg på.

Grill dem, indtil de er brankede.

Læg dem i alufolie og lad dem trække i 10 minutter.

Fjern de yderste lag blade.

Bland citronsaft, trøffelolie og olivenolie.

Smag dressingen til med salt og peber,

Anret porrerne på et fad og fordel dressingen over.

Pynt med flager af frisk trøffel.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her