Alle grønsager kan grilles, så det er blot at slippe fantasien løs. I dag er valget faldet på spid med bønner og et mikset spid med aubergine, courgetter og melon. Det giver en dejlig blød smag til salaten, hvis man vælger at blande grønsageme med frugt. Fersken, nektariner og pære er også velegnet til at grille.
500 g bønner
2 auberginer
2 courgetter
1 honningmelon
spid
1 dl extra jomfruolivenolie
Salt
Nip bønnerne og sæt dem på spid. Pensl med olie.
Skær auberginer, courgetter og melon i store klodser og sæt dem spid.
Pensl med olie.
Grill: Grill bønnerne ca. 3 minutter på hver side.
Grill de øvrige grønsager 10-15 minutter, alt efter hvor varm grillen er.
Man kan med fordel lægge grønsagerne på grillen, inden den er helt varm, så får de svag varme i starten, vend dem af og til.
På denne måde bliver grønsagerne perfekte.
Drys med salt
Træk grønsagerne af spiddene og vend dem i salaten af spæde blade.