Denne smukke ret er et dejligt og velsmagende akkompagnement til næsten ethvert måltid, og den er et storartet alternativ til de gængse ris eller kartofler.
En blanding af ialt 500 g gulerødder, zucchini, pebere, majroer, porrer og hvidløg
2 spiseskefulde olivenolie
Salt og peber efter behag
Friskrevet parmesan ost ved servering
Nogle få hakkede blade basilikum ved servering
Skær grønsagerne i tynde strimler (julienne).
Varm olien i en wok eller en gryde.
Tilsæt hvidløg, gulerødder og majroe og svits det hele 3-4 minutter.
Tilsæt resten af grønsagerne og svits videre i 3-4 minutter, indtil grønsagerne er al dente.
Smag til med salt og peber.
Server retten på et fad, kom revet parmesan ost over, dekorer den med hakket basilikum.
5 g fedt, heraf 1-0,5 g mættet; 2-1 g fibre; 8-6 mg natrium; 27-18 mg kalcium