Først laves en sennep af 250 g sennepskorn, som har ligget i blød natten over i en blanding af druesaft og rødvinseddike i forholdet 2:1.
De blendes med lidt spidskommenfrø og lidt salt.
Så tilsættes 1 dl mandelflager og ½ dl pinjekerner og det hele blendes til en ikke alt for ensartet masse.
(Denne sennep holder længe i en tætsluttende beholder.)
1 kg bønner nippes og koges i 5-8 minutter, hvorefter vandet hældes fra.
Hakket chili og hakket hvidløg mørnes i en sjat sennepsolie, et par spsk sennep tilsættes, hvorefter bønnerne blandes i og gryden tages af ilden.
En marinade tilberedes af sennepsolie, der kommes på en pande med spidskommenfrø og lidt letstødte sennepskorn.
De varmes op til de begynder at poppe.
Bønnerne kommes i en serveringsskål og overhældes med den varme marinade.
De kan spises varme, kolde eller lunkne.