Logo

Grøn pesto med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pesto, der er lige god på pizza eller på bruschetta, som grønsagsdip eller i pastasauce. Hvis man vil have en mildere sauce, kan man tilsætte mere olie eller vand afhængigt af hvad den skal bruges til. Til grønsagsdip er det godt at tilsætte cremefraiche eller noget andet med cremet konsistens.
 
1 ½ dl pinjekerner eller valnødder
1 pose rucola
1 potte basilikum
1 ½ dl olivenolie
2 pressede hvidløgsfed
150 g revet parmesan
salt og friskkværnet sort peber
 
Rist nødderne på en tør pande.
Blend rucolaen, tilsæt basilikum bladene, olie, hvidløg, nødder og til sidst parmesan.
Blend det til en fin, glat konsistens og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her