Logo

Grøn bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn bulgur

4 dl bulgur (320 g)

1 stk. løg (100 g)

1 fed hvidløg

2 tsk. olivenolie

1 bundt persille

2 kviste basilikum, frisk


A. Hak løget fint og sauter det i olie med presset hvidløg ved jævn varme i 3 min., eller til løgene er klare.

 

B. Vend bulguren i og kom 6 dl vand og 1 tsk salt ved.

Bring i kog og kog for svag varme i 15 min.

Bland hakket persille og basilikum i ved servering.


Grønsager pr person: Ca. 25 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her