Logo

Grøn aspargessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bundt grønne friske asparges
1 klase grønne vindruer
Græskarkerner
Salt
½ agurk
½ icebergsalat hoved
2-3 pink grapefrugter
 
Rist græskarkernerne med lidt fint salt på en tør pande til de "popper".
Skær agurken ud i tern, skær icebergen ud i strimler.
Del vindruerne i halve, fjern evt. kerner.
Skyl de grønne asparges, hold en hånd i hver ende af den og knæk den.
Behold den ende med hoved og smid den anden del ud.
Skær aspargesene i 3-4 cm. lange stykker.
Skær enderne af grapefrugterne.
Skær skrælden af, så der kun er ren frugt tilbage.
Skær imellem "membranerne" så du får rene fileter.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Tag grapefrugtresterne og pres den saft der er i udover salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her