1 citron
3 kiwier
4 vindruer
1 belgisk trøffel
6 jordbær
1 kokosnød
1 l. færdigkøbt fløde fra Matildes køkken
1 bk. Stryhns leverpostej
12 g spaghetti
3 tsk salt
1 knsp. peber
1 dusk persille
Hak citronen i fine stykker, kiwien i trekanter og vindruerne i tern.
Læg det hele i en skål og hæld fløden hen over.
Pisk med elektrisk piskeris til den har en lind konsistens med få klumper.
Giv den fuld Gadaffi med en håndblender sammen med kokosnnøden (uden skal) i et minuts tid.
Trøffel og jordbær ryger ned til drikken.
Kog det i en gryde med låg i 15 minutter på middel varme.
Spaghettien varmes ned i gryden når der er fem minutter tilbage.
Leverpostejen blandes med salt og peber (og måske lidt olivenolie) og persille.
Det hele serveres i en stor skål.
Nydes med en Strow eller en X-tra dry Martini.