Prøv denne fyldige
salat med bulgur og en god krydret dressing. Du kan vende alle mulige grønsager
i, som det passer dig.
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 1 time (eller 10 min, se Tips) Ikke fryse-egnet (2-4 personer)
#
2 dl bulgur (150 g)
salt
1 bdt radiser
(fintsnittet)
1 bdt forårsløg
(fintsnittet)
1 bdt bredbladet
persille (hakket)
50 g sorte oliven
(halve)
50 g ristede mandler
(hakket)
Dressing:
2 spsk tomatpuré
2 spsk citronsaft
2 spsk kogende vand
3 spsk olie
½ tsk stødt
spidskommen
½ tsk stødt
koriander
½ tsk stødt
allehånde
salt og peber
*
Bland bulgur med 1
tsk salt og overhæld den med ¾ liter koldt vand.
Lad den trække 1
time og hæld den på et dørslag.
Pisk dressingen
sammen og vend bulguren i.
Tilsæt de øvrige
ingredienser og smag til med salt og peber.
Tips: Har du travlt,
så overhæld bulguren med kogende vand, rør rundt og lad den trække under låg i
10 min.
Brug også fx frisk
bælgede ærter, fintsnittet fennikel eller gulerod, agurk, tomat og peber frugt.
Forårsløg
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin