1 lille hoved frisésalat
150 g gorgonzola eller fetaost i tern
et nip salt
2 spsk æblecidereddike
2 spsk vand eller grønsagsbouillon
1 tsk dijonsennep
2 spsk valnøddeolie
1 nip sukker
25 g valnøddekerner
Skyl salaten grundigt, lad den løbe godt af i et dørslag eller slyng den tør.
Del store blade i mindre stykker.
Skær osten i små tern.
Rør saltet sammen med æblecidereddike og grønsagsbouillon.
Rør derefter senneppen i.
Hæld olien i en tynd stråle, men der piskes kraftigt.
Pisk, til konsistensen er cremet.
Smag til med salt, peber og sukker.
Hold fire hele valnøddekerner tilbage og hak resten groft.
Rist hele og hakkede nødder på en tør teflonpande.
Vend osteternene i salaten, hæld dressingen over og vend salaten et par gange.
Anret salaten i 4 portionsskåle, drys de hakkede nødder over og top med en hel nød på hver portion.
Servér straks.