Logo

Fletbrød med sigtemel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fletbrød kan laves af to, tre, fire eller flere pølser. I denne opskrift flettes det af tre pølser, hvilket gør brødet rigtig flot. Brødet smager rigtig dejligt, især med en klat smør lunt fra ovnen.

 

50 g smør
3 dl mælk
50 g gær
1 spsk sirup
1 ½ tsk groft sigtemel
500 g sigtemel

Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.
Rør gæren ud i det lune væde. Tilsæt sirup og salt.
Bland melet i ad et par gange, til dejen har den rette konsistens.
Ælt den godt sammen og stil den til hævning 45 min.
Del dejen i tre dele og rul hver til en lang pølse.
Læg de tre pølser side om side og flet dem sammen.
Læg brødet i en velsmurt form og lad det efterhæve 15 min.
Pensl med æg og bag brødet ca 30 min ved 200°C.
Tag det ud af formen og bag det yderligere 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her