Logo

Flødepeberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stang peberrod
2 dl eddike
75 g sukker
5 dl piskefløde
Hvedemel til jævning
 
Fløden koges op (brug en tykbundet gryde), jævnes og tilsættes eddike og
sukker.
Smages til med salt og peberrod.
 
Tips: Smager godt til fx. sprængt fasan eller andebryst - som tilbehør.
Se også sellerimousse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her