Logo

Fennikelragout med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk fennikler (300 g)
3 stk gulerødder (300 g)
2 stk rødbeder (200 g)
1 ½ dl vand
1-2 spsk (oliven) olie
2 spsk persille
1 stk fed knust løg
 
Skær grønsagerne i 2 cm tern og damp dem møre i vand og salt i 5 minutter.
Læg dem til afdrypning.
Varm olien op i gryden, tilsæt persille og hvidløg, og vend grønsagerne heri.
Smag til med salt og peber.
Serveres til fisk, pasta, frokost, brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her