Logo

Fattigmands-spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Spaghetti poveri

400 g spaghetti
2 skiver tørt landbrød eller andet brød
2 fed hvidløg
4 saltede sardeller
½ dl olivenolie
1 italiensk peperoncino (eller 2-3 små chilipeber)
1 håndfuld frisk, finthakket finochiello selvatico (vild fennikel) eller dild i en snæver vending.

En gryde med vand sættes over til pastaen. Brødet smuldres eller skæres i bittesmå firkanter, hvidløgene pilles og presses. Olien sættes over i en dyb pande, ved ikke for stærk varme, med chilipeberne. Hvidløgene, sardellerne nærmest smeltes i olien. Derefter tilsættes brødet, der langsomt ristes brunt og sprødt og smages til med salt. Mens brødet steges på panden, koges pastaen i rigeligt letsaltet vand. Når pastaen er klar, hældes vandet fra. Pastaen blandes i panden med olien, brødet og hvidløgene og drysses tilsidst med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (16 stemmer)
Siden er blevet set 2.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her