Logo

Farserede grønne oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

store grønne oliven med sten
fars af kyllinge- og kalvekød
hvedemel
æg
salt
peber
rasp
olivenolie

Skær et snit i olivenen og kør kniven langs med stenen hele vejen rundt, så stenen kan fjernes. Fyld olivenen med farsen og luk olivenen igen. Rul den i hvedemel, og dyp den i pisket æg tilsat salt og peber. Derefter rulles olivenen i rasp. Steg dem i ekstra jomfruolivenolie på panden, til de er brune på alle sider.

fars af kyllinge- og kalvekød:
kyllingekød
kalvekød
bladselleri
hakket løg
et par hakket chilier
hvidvin

Svits det hakkede løg og bladselleri i smør. Tilsæt chilierne. Kom kyllingekødet og kalvekødet i og steg videre. Når retten er blevet lidt tør, tilsættes et halvt glas vin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her