Logo

Esdragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl lammesuppe
25 g margarine
5 spsk hvedemel
ca. 4 spsk hakket frisk estragon el. 1 spsk tørret
2 æggeblommer
1 spsk lys vineddike
salt og friskkværnet peber
 
Smelt margarinen og rør melet i.
Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk saucen godt igennem.
Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad saucen koge et par min. og
smag den til.
Rør æggeblommerne med lidt salt.
Pisk lidt varm sauce i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under
piskning.
Saucen skal nu varmes igennem, men må ikke koge.
 
Tips: Der kan også bruges anden suppe en lammesuppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her