Logo

Endiviesalat som i Milano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

4 endivie salathoveder/endiviesalat
3 spsk reven parmesan
3 spsk smør

Fjern evt. den bitre stok i enden af endivien og kog dem i vand i fem - seks minutter.
Dræn endivierne og dup dem for væde.
Læg dem på et forvarmet fad, drys med parmesan og hæld smørret over.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her