Logo

Efterårssauce med porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
1 kvist frisk timian
15 smør
1 tsk honning
1 tsk hvineddike
2 ½ dl vand
½ bouillon terning
1 dl a38
1 spsk majsstivelse

Svits porrer og timian i smør til de bliver bløde. Tilsæat honning og eddike og kog op
Tilsæt vand og bouillon og kog i 5 min.
Jævn med majsstivelse udrørt i a38 og smag godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her