Dej:
1 æg
¾ dl vand
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
ca. 250 gr. hvedemel
Bland det hele sammen til en dej der ikke klistrer. Dæk dejen. Lad den hvile i 10 minutter.
Fyld:
5 champignoner
3 forårsløg
1 rød chili
2 spsk olie
100 gr. majs
1 spsk soya
Hak champignoner, forårsløg og chili. Lynsteg det hele i en meget varm wok eller pande i ca. 2 minutter. Tilsæt soya. Kog til væsken er fordampet.
Del dejen i 24 stykker. Form dem til boller. Rul dem ud til de har en diameter på ca. 5 cm. Læg 1 tsk fyld på hver. Klem kanterne sammen og læg dem med åbningen ned af i en dampkoger. Eller i mangel af sådan en evt. i et dørslag eller en si der sættes over en gryde kogende vand. Der lægges låg over sien.