Logo

Djævlesauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-1 frisk chili
1 grøn peber
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 dl tomatpuré
½ dl bouillon
1 dl fløde
peber
tobascosauce
 
Flæk chilien og skrab kernerne ud.
Snit chilien, peberfrugten og løget i terninger.
Svits grønsagerne i en gryde i olien.
Tilsæt bouillonen og tomatpuré og lad saucen simre i 5 min under låg.
Kom fløden i og smag til med salt, peber og evt. lidt tobascosauce, hvis
smagen ikke er stærk nok.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her