Logo

Creme anglaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Creme anglaise

En lækker sød dessert.

 

piskefløde

mælk
3 æggeblommer

sukker

 

Varm piskefløde og mælk op, til blandingen er .

Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er skummende.

Hæld den varme fløde-mælke-blanding over de piskede æggeblommer under kraftig piskning.

Hæld det hele tilbage i gryden, og lad cremen tykne til .

Vej derefter den ønskede mængde af, og servér den fx til dine bagte ananas.

Resten kan du gemme og bruge som tilbehør dagen efter til en anden dessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her