Logo

Court-bouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
2 dl tør hvidvin eller
1 dl hvidvinseddike
2 porretoppe
1 skive knoldselleri
2 gulerødder
2 løg
4 stilke persille
1 laurbærblad
20 hele sort peber
2-3 spsk salt
 
Løg, selleri, porretoppe og gulerødder renses og skæres i skiver.
Vand, hvidvin (vinaigre), urter, salt og krydderier blandes til en lage i en gryde.
Lagen bringes langsomt i kog og skal derefter simre i ca. 30-40 minutter. Sies og er nu klar til brug.
Den kan efter smag og sæson tilsættes andre krydderurter som fx. dild, estragon, merian, fennikel, timian eller løvstikke.
Men overdriv ikke tilsætningen af aromatiske urter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her