Logo

Courgetter farseret med majs og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små courgetter á ca. 250 g
1 portion majskompot med tomat, ingefær og chili
1 æg
2 spsk rasp
100 g mozzarella
olivenolie

Flæk courgetterne på langs og skrab indmaden ud med en kniv.
Kom courgetterne i et ovnfast fad.
Hak courgettekødet og sauter det i lidt olivenolie til det falder sammen og virker tæt i konsistensen.
Bland courgettekødet med majskompotten.
Hak mozzarellaen og bland i sammen med rasp og æg.
Krydr med salt og peber.
Fordel blandingen i de udhulede courgetter.
Kom evt. ekstra rasp på toppen.
Bag ca. 30 minutter ved 130ºC til courgetterne er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og til selve courgettekødet er så mørt at en spids kniv nemt går igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her