Logo

Coleslaw de luxe med fedtfattig dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ hvidkål
3 gulerødder
½ løg
50 g rosiner
50 g ristede pinjekerner
1 lille dåse ananas i tern
1 spsk sesamfrø
 
Dressing:
1 bæger græsk Total 0 1% yoghurt
1 spsk kaffefløde
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
1 spsk ananassaft fra dåsen
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk flydende akaciehonning
1 spsk stærk sennep
salt og peber efter smag
 
Hvidkål skylles og snittes meget fint. Gulerødder skrælles og rives fint. Ananasternene skæres ud i lidt mindre stykker og løget skæres i meget fine tern. Resten af ingredienserne blandes i.
Dressingen røres sammen og blandes enten i salaten eller serveres ved siden af alt efter temperament.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her