Logo

Cognac sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl barbecue sauce
2 ½ dl skummetmælk
En smule ekstra mælk eller vand
½ tsk karry
½ tsk paprika
1 tsk tørret rosmarin
¼ tsk peber
Lidt kalve eller oksebouillon
1-2 spsk cognac
Maizena til jævning

Opvarm barbecuesauce og mælk i en gryde.
Opløs krydderierene i det ekstra vand / mælk.
Rør det i den kogende sauce.
Lad det simre et par minutter.
Jævnes med Maizena - cognac tilsættes.
Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her