Logo

Chili ris - Chiliris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-1 lille chilipeber
½ spsk olie
2 tsk karry
4 dl løse ris
6 dl bouillon
 
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde.
Tilsæt ris og rist blandingen let.
Hæld bouillon ved, dæmp varmen og læg låg på.
Kog risene ca. 20 minutter (se kogevejledning på pakken).


Tips: Linser, kikærter, bønner eller andre tørrede bælgfrugter kan efter udblødning og kogning vendes i risene.

Beregn ca. 20 g pr. person 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her