Det lyder måske vildt, men det smager forrygende godt! Og
med syltesukker er det pærenemt.
ca. 1¼ liter. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min.
#
4-6 friske chili
3 peberfrugter
¼ liter eddike
1 kg syltesukker
*
Skyl chili og peberfrugter, og halver dem på langs.
Fjern frø og mellemvægge, og skær dem i grove stykker.
Hak chili og peberfrugter fint i en foodprocessor, og kom
dem i en gryde.
Tilsæt eddike, og kog det igennem i 5 min. - fjern skum
undervejs.
Rør syltesukker i, og kog marmeladen i 5 min. under
omrøring.
Tag gryden af varmen, fjern evt. skum, og hæld marmeladen på
skoldede glas.
Luk dem til med det samme, og opbevar et koldt og mørkt
sted.
Nyd marmeladen som tilbehør til koldt kød, kylling, som
smagsgiver i sauce og dressinger og som tilbehør til kraftige oste.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin