Logo

Carbonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl mælk
125 gram ost
1 tsk muskatnød
2 tsk salt
1 spks Maizenamel
1 dl vand
200 gram skinke i tern     
 
Mælken kommes i en gryde og bringes til kogepunktet.
En gryde med vand bringes i kog og pastaen koges efter anvisning på
pakken.
Maizena udrøres i vandet til der ikke er flere klumper.
Saucen jævnes.
Krydderier og ost tilsættes, og saucen simrer i ca. 2 minutter.
Skinken skæres i tern og tilsættes saucen, og koger med i ca. 2 minutter.
Saucen er klar til at servere med den nykogte pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her