Logo

Brydebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g margarine
2 ½ dl letmælk
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk honning/sirup
2 spsk solsikkekerner
7 dl hvedemel
pensling: 1 stk æg
Pynt: Solsikkekerner

Smelt margarinen i lun mælk og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve til dobbelt størrelse - ca. 1 time.
Del dejen i 13-14 lige store stykker, tril dem til boller og sæt dem tæt sammen på en bageplade - fx i virkelfacon.
Pensl med æg og drys med kerner.
Bag brødet ved 200ºC i ca. 15 minutter.
Må gerne serveres direkte fra ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her