Logo

Brun sauce 2006

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 gram finthakkede løg
½ spsk olie (raps- eller olivenolie er det sundeste)
2-3 spsk Balsamico-eddike
½ l oksekødsbouillon
Sauceejævner
Salt og peber
 
Steg løgene i olien ved jævn varme, indtil de er blanke.
Tilsæt balsamicoen og lad det koge ind.
Kom bouillonen ved og lad det simre i cirka 5 minutter, indtil saucen er kogt lidt ind.
Pisk lidt sauceejævner i, og lad det koge igennem et minuts tid.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her