Logo

Broccoli som i Brasilien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækket tilbehør i form af broccoli. Retten er nem at lave op passer blandt andet godt til kødretter.


4 personer:
500 g broccoli
2 spsk olivenolie
2-3 fed hvidløg i tynde skiver
salt

*

 

Gør broccolien i stand og skær den i små buketter, gerne med den grønne stilk på.

Dæk bunden af en gryde med lidt vand tilsat lidt salt og bring det i kog.

Kom broccolien i, læg låg på og lad den dampe i 1-2 minutter.

Hæld vandet fra.

Varm olien med hvidløg og steg broccolien nogle minutter, til den begynder at blive blød men stadig bevarer sprødheden.

Smag til med salt, gerne godt groft salt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her