Logo

Brød med tørret frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g fuldkornsmel
400 g hvedemel "00"
500 g mælk
5 g malt
20 g salt
20 g sukker
40 g smør
40 g gær
Grofthakkede mandler, pinjekerner, val­nødder, hasselnødder efter behag.
 
Ælt alle ingredienser sammen, men tilsæt saltet til sidst og lad dejen hæve i 2 timer.
Form dejen til små kuvertbrød efter behag og lad hæve i yderligere ½ time.
Bag brødene ved 200° i ca. 10 minutter.
Server med Marmellata di limone - Citronmarmelade
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her