Logo

Brød med æble, appelsin og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æble
½ dl grapefrugtsaft
1 dl pinjekerner
25 g gær
50 g smeltet smør
1 ½ dl yoghurt naturel
125 g durummel
325 g hvedemel (evt. mere)
1 tsk salt
sammenpisket æg
 
Skyl æblet, fjern stilk og kernehus.
Riv æblet på den grove side af rivejernet.
Bland yoghurten med det smeltede smør og rør gæren deri.
Tilsæt pinjekerner, grapefrugtsaft, revet æble, durummel, salt og det
meste af hvedemelet.
Ælt dejen blank og smidig. Lad dejen hæve lunt, tildækket i en skål i 1
times tid.
Sæt ovnen på 200ºC.
Tag dejen op og ælt den igennem evt med lidt mere hvedemel.
Form et brød og rids det, pensl det derefter med æg.
Bag brødet 40 min. i ovnen til det er gyldent og gennembagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her