Logo

Brændenældesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl spinat
2 dl spæde mælkebøtteblade
3 dl brændenældeblade

Dressing:
½ dl olie
½ dl vand
2 spsk citronsaft
Salt
1 fed hvidløg

Skær spinat og mælkebøtteblade i strimler.
Hak brændenældebladene.
Smag dressingen til med presset hvidløg.
Bland det hele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her