1 skalotteløg
1 bdt persille
1 kvist timian
1 laurbærblad
2 dl rødvin
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
4 dl bouillon
100 g oksemarv
salt
*
Pil løget og hak det fint.
Skyl persille og timian og bind det sammen med laurbærbladet.
Bring rødvinen i kog, kog løg og krydderurtebuket i og kog videre for god varme uden låg, til der er omkring halvdelen tilbage.
Smelt smørret, rør melet i og lad det svitse godt igennem under omrøring, til det er nøddebrunt.
Spæd med bouillon og den siede, indkogte rødvin og lad det koge godt igennem.
Skyl oksemarven i koldt vand, skær den i skiver og kog den sagte nogle min. i letsaltet vand.
Kom den afdryppede marv i saucen lige inden servering.
En klassisk sauce til oksekød.
Lige velegnet til det røde og det mere gennemstegte kød.