Logo

Blomkålspuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålspuré


Blomkålspure er super let at lave, og er et lækkert tilbehør til fx kødretter. Du kan jo også prøve denne dejlige puré i stedet for kartofler til aftensmaden


# Ingredienser til blomkålspuré: 

¼ blomkål
lidt smør
1 dl mælk
en klat smør

*

Først laves en blomkålspuré af ¼ blomkål skåret ud i små stykker.
De svitses nogle minutter i en gryde med lidt smør uden at tage farve.

Derefter hældes 1 dl mælk i gryden, og blomkålen koges totalt mør under låg.
Efter at massen har været en tur i blenderen gnides den gennem en sigte og krydres med salt og peber.
Når den skal serveres, varmes den op og piskes med en klat smør.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her