Logo

Blomkål med eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med blomkål, vineddike og hvidløg er et super nemt og hurtigt tilbehør. Passer glimrende til diverse kød og fiskeretter.

 

ca. 1 portion

1 blomkålshoved
2 fed hvidløg
1 bundt persille
½ dl olivenolie
¼ dl vineddike
salt og peber

Kog blomkålen mør i let saltet vand. Hæld vandet fra blomkålen, der afkøles let.
Pil og knus hvidløgene. Rør en marinade af hvidløg, olie, eddike, salt og peber i en skål. Del blomkålen i buketter og vend i marinaden. Skyl og hak persillen og drys den over og vend igen blomkålen.
En oplagt contorno, tilbehør til kød- og fiskeretter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her