Logo

Blodgrapesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En blodgrapefrugt kaldes sådan, fordi kødet er rødligt. Grapen findes også i andre farver blandt andet lyserød. Grape har en højt andel af C vitamin.

 

2 blod grapefrugt
1 gulerod
honning
100 g usaltet smør
salt, peber
 
Skær guleroden i små stykker og sauter i lidt smør til de er møre.
Kom det meste af grapesaften ved.
Kog ind til en fjerdedel og stil til side, til der skal serveres.
Koges op, blendes med væden og gulerodsstykkerne og ca. 75 g koldt smør i tern, der kommes i gradvist.
Varm op og smag til med salt, peber, grapesaft og evt. honning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her