Logo

Beignetdej til friturestegte rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beignetdej til friturestegte rejer

 

Beignetdej kan bruges til mange forskellige ting lige fra rødspætter til æbler. Her er det dog rejer der dyppes i dejen og friturekoges. Server rejerne som snack eller forret eventuelt med dyppelse.  


#

125 g hvedemel
¼ tsk salt
1 dl vand
¾ dl øl
2 spsk olie eller smeltet smør
1 æggehvide
rejer

*
Bland hvedemel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning.
Lad det hvile ½ time.
Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd.
Tør rejerne godt, før de duppes i dejen og friturekoges.
Lad rejerne dryppe af på fedtsugende papir inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (13 stemmer)
Siden er blevet set 17.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1353830-12-2022 11:30:54 madABC.dk
Hej Ulla - du skal ikke stege rejerne først
1353630-12-2022 11:00:00 Ulla salling
Kan man dyppe de rå rejer i dejen eller skal de steges først på pande Mvh.ulla

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her