Logo

Bechamelsauce original

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I dagligt brug forståes bechamelsauce nok som en sauces der er opbagt med mæl, salt og peber. Her laves en original bechamelsauce dog med løg, timian og smør.

 

1 lille løg snittes, lidt timian, lidt groft knust peber, lidt revet muskat og ca. 15 g salt sauteres i smør. 325 g "hvid roux" (sammenbagt smør og hvedemel) tilsættes, og derefter 2 ½ l kogende mælk.

Koges under jævnlig omrøring i mindst ½ time og passeres gennem etamine. Smørklatter drysses på overfladen, så der ikke dannes skind.

Dette er den originale sauce.

 

I almindeligt brug forstår man jo nok ved bechamelsauce en sauce, der er opbagt eller jævnet med mælk, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her