Logo

Basilikumsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En spændende basilikumsauce lavet på blandt andet fond og hvidvin og pesto. Serveres med stegte porreskiver til for eksempel fisk eller pasta.

 

5 spsk basilikumpesto (færdigkøbt)
2 bdt frisk basilikum
8 dl fiskefond
8 dl kalve- eller hønsefond (evt. terning)
salt og peber
5 dl hvidvin
Maizena

Porrer


Hvidvin og basilikumpesto koges ind til det halve, fiskefond og kalve-/hønsefonden tilsættes.
Saucen koges ned, til smagen er kraftig.
Jævnes med Maizena og mages til med salt og peber.
Ved anretning blendes saucen med frisk basilikum, herefter må den ikke koge da den så vil blive grå.

Porrer, som er renset, skæres i tynde strimler på størrelse med en tændstik -
julienne.
Strimlerne steges i en varm friture, eller en gryde med varm olie, til de er let gyldne og sprøde.
Tages derefter op og lægges på fedtsugende papir, og drysses med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her